Söndag 19 augusti

En intensiv helg, men anledning att jag inte dokumenterat den förrän nu är faktiskt att vi har varit Internet-lösa av och till under hela tiden.

På fredagen kom Martin nerkörande med sin ganska lilla Golf och Jonas, han och jag bar och kånkade sammanlagt 21 stora sopsäckar ner för trapporna. Det gick förvånansvärt smidigt. Invånare nummer fyra lyckades ge sig själv en allergichock när han skulle forsla ut en gammal renpäls som fällde vid lätt beröring. Sen begav sig Martin hemåt och det kändes en hel del, ett definitivt avslut på en lång episod i mitt liv.

Vi avslutade kvällen med att besöka Bergsjön och kalasa lite. Var helt slut efter detta, men vi fick bilskjuts hem, vilket var mycket tacknämligt.

På lördagen ägnade jag mig lite åt att plocka med lägenheten. Det är mycket kvar att göra, men det är bara att köra på. På kvällen kom jag för tidigt in till stan och träffen med syster Sara, så jag strosade runt i frid och ro på Avenyn där de hade gatumusikanter var tionde meter, eftersom det var någon slags kulturhelg. Kändes väldigt semestrigt att bara kunna stå i solen och lyssna på peruanska panflöjter och a capella-körer, utan att bli jäktad. Till slut slog jag mig ändå ner och försökte hålla sex sittplatser på en uteservering medelst en ganska utspridd DN och ett glas öl.

Håvard, Vegard och Sara kom efter en timme, men som tur var är DN, om man sträckläser den, också ett timslångt projekt. Jag fick pratat lite i telefon med folk och sen anslöts vi också av Royne och Jonas. När det blev lite för kyligt ute och klockan blev sent så förflyttade vi oss till Gamlestaden och Vegards nya lägenhet, som vi också efter ett par timmar somnade i.

Söndagen har gått åt till att titta på film, eller rättare sagt, en lång odyssé av allas favoritkomik på Youtube. Ibland får man för sig att nätet är slut, att man har sett allt och klickat på alla roliga länkar, men sen släpper det. Nu har jag mycket som jag vill se mer av, när jag får tid till det. Hoppe kom hem strax efter mig på kvällen och vi röjde lite eftersom det ska komma folk imorgon.

Internet är som ett fladdrande ljus i den här lägenheten, men jag lyckades göra lite bankärenden och surfande i mellan glappen. Nu ska jag gå och sova.


Kommentarer
Postat av: k-paw man

låter som att du hade fullt upp i helgen med andra ord. flyttbestyr är alltid mycket mer och mycket värre än man tror. skönt att det snart är klart i alla fall!

2007-08-20 @ 13:10:12
URL: http://kinapuffen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0