Fredag 7 december

I dag var en dålig dag för moralen. I dag var det Idol-final.

Jag sa nån gång på skoj till Clas att en dag så sitter vi där och gör Idol-minut för minut, och vi skrattade båda gott. Nu är den dagen här och det är inte fullt lika roligt längre. Eller det är fel att säga, för det är klart att det manuella jobbet alltid blir lite roligare av särskilda händelser, som inte är blod och mord i vanlig ordning. Men för känslan av att göra någonting viktigt och intressant så är det ett nedköp när ens högsta uppgift är att följa ett jippo i Globen.

Det blev dessutom ganska stressigt, så inte en fridens dag den här gången heller. Jag fick dock samma trevliga känsla som i går av att det är lite ös, det händer lite. Och det är alltid bra för själen.

När jag kom hem hann jag prata lite med Tomas över Googletalk och det gav lite välbehövlig social input. Ska försöka få till spel och lite annat roligt på mina lediga dagar i veckan.

Kommentarer
Postat av: Gwellmyn

När jag såg igår att ni hade Idol som viktigaste nyheten var jag fruktansvärt nära att skicka ett spydigt mail till dig och berätta hur lågt jag tycker ni har sjunkit.

2007-12-08 @ 09:18:40
URL: http://gwellmyn.blogg.se
Postat av: Arktos

min blogg har en ny plats! http://bjornaxen.wordpress.com/

'idol' - vad är det? =)

2007-12-10 @ 00:33:11
URL: http://bjornaxen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0