Onsdag 18 juli

Attans, jag visste att jag inte skulle klara av varjedag-tempot av en loggbok. Men å andra sidan så har jag mest gjort saker av hedonistisk art på de förlorade dagarna och det kanske inte behöver utvecklas så mycket. På söndagen försökte jag göra en dygnsomvändning och var uppe hela natten och dagen för att kunna gå och lägga mig i tid. Det behövdes verkligen, men lyckades inte så bra. Jag hann åtminstone med att handla, gå och kolla på en lägenhet och tvätta, vid sidan av att vara riktigt förtrollat trött.

På måndagen så hämtade jag Hanna på jobbet och sen följde hon med och kollade på en annan lägenhet. Därefter gick vi hem till henne, drack vin och jag fick hjälpa till att skriva kåseriet som var tvunget att göras den kvällen. Vi satt lite på ett uteställe, men eftersom hon skulle upp tidigt, så stack jag iväg till Farsta strand och lekte istället.

Dagen därpå var jag mest trött och fick inte sovit så mycket heller. Dock sov jag lite på soffan hemma för att orka gå och träffa Micke, min granne från Arvika, som flyttat till Sundbyberg för ett tag sen. Han följde med på spelkvällen och fick träffa David och Katta, med vilka vi sen gick ut och tog en öl med.

Idag var jag trött fram till midnatt då det plingade till i nyhetsvärlden, då en ångledning under New York brast och spydde ut ångmoln och lera som en isländsk gejser. Bilderna var skräckinjagande, med rökmoln högt över skyskraporna i en stark likhet till 9/11. Vi jobbade över till klockan 04 och nu måste jag försöka gå ner i varv för att kunna somna.

Kommentarer
Postat av: k-paw man

välkommen in i bloggosfären, som det så fint kallas! Fantastisk bra med en loggbok. Det känns alltid bra att veta vad som händer i andras liv liksom.

2007-07-19 @ 10:07:19
URL: http://kinapuffen.blogg.se
Postat av: Arktos

jag håller med k-paw! man

2007-07-19 @ 19:15:57
URL: http://arktos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0