Söndag 18 november

På morgonen ringde mormor och vi hann prata lite när jag gick till jobbet. Hon grattade en dag i förväg på namnsdagen och fick höra lite om livet i storstaden. Eftersom Åsa har hoppat runt så mycket i almanackan så firade vi länge min namnsdag (och mammas också för den delen) på Elisabeth. I jämförelse med andra familjer så firar vi namnsdagar i lite större utsträckning. Kan bero på att vi inte är så stor släkt, andra kan ha fullt upp med att komma ihåg sina kusiners födelsedagar.

Jobbet var mindre tempofyllt, men det hände lite. Ett underjordiskt parkeringsgarage sattes i brand och det strömmade upp väldiga moln av svart rök upp i Vallentuna centrum. När rökdykarna gick igenom bilarna så hittade de en person. Obehaglig historia.

Clas och jag fick grönt ljus från chefen att komma in lite senare till konferensen. Den börjar klockan nio, men planen är att få några timmars sömn och komma dit i fikapausen vid elvasnåret. Då missar vi Webben 2.0 - nya trender, men Johan lovade att återge begivelsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0