Tisdag 9 oktober

Spenderade morgonen med att bråka om autogiro och räkningar på telefon med en ComHem-kille. Han ringde upp efter första samtalet och hade kollat upp allt. Det visade sig att deras autogiro inte kickar igång med detsamma, men att det nu ska fungera.

På vägen ut till Skogås och spelkväll hos Tobias så tog jag med mig en Dagens Nyheter och läste för första gången på riktigt länge papperstidningen. Det tar en jäkla tid, men man får koll på en massa bra saker i inledningsdelen, med Ledare och DN Debatt. På journalisthögskolan hävdade nån lärare att det tar två timmar att läsa hela DN, vilket kändes som en rimlig uppskattning. Jag hann knappt börja på sidan-8-nyheten när tåget var framme.

Väl där spenderade vi en intressant kväll med att smida planer, högkvalitativt drama och på-håret-räddningar. Fick till och med skjuts hem av Jocke som var snäll nog att köra alla in till stan, fast han skulle upp i ottan imorgon. Väl hemma hade Sara lyckats somna, så vi får tyvärr inte veta vad hon ätit idag. Hon ska nämligen också upp plågsamt tidigt imorgon för ett inhopp på boendet i Sollentuna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0