Måndag 10 september

Ännu en produktiv dag. Vi började med att tvätta i väntan på att soffan skulle komma. Sara hamnade i slang med en granne och jag följde det goda exemplet genom att kontakta en förbipasserande kvinna i trapphuset och fråga vilken portkod vi egentligen har här i huset.

Det var två ganska flaxiga killar som kom med de tre soffpaketen. Ett var så tungt att de inte ville gå i trapporna med det. Hissen visade sig dock inte riktigt vara byggd för Ikea-lådor i den här storleksklassen, men killarna bände in den under mycket vånda. Sen spenderade vi ett par timmar med att bygga ihop bäddsoffan, puffen till, samt dissekera den enorma mängden kartongpapp som blev och avhysa den i återvinningsstationen nere på gathörnet. Till slut stod vi där med ett ganska schysst vardagsrum.

Sara har även slutit sig till att hon ska bo här under hösten och vi spånade lite på hur det skulle bli, samt sökte lite jobb här i krokarna. I och med bäddsoffan så finns det ju större möjligheter att ha folk sovande hos sig och det är rätt trevligt att bo med någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0