Onsdag 23 januari

Dagen började med redaktionsmöte och det fanns inte nog med stolar så jag och Kalle satt på två skåp vid ingången. Fick ordet några gånger och det kändes lite märkligt att sitta uppflugen över alla. Det kändes dock givande, så jag stannade kvar över tremötet där man får alla papprets nyheter. Det skapade en viss vilsenhet resten av kvällen, men som tur var så dominerades den av handboll.

Sport är enkel, rak och tydlig att rapportera om. Sverige mötte Spanien i en avgörande match som även denna gång avgjordes under stor dramatik. Med fyra sekunder kvar på klockan räddade målvakten och lobbade bollen över halva planen till Jonas Källman som gjorde mål. Jag vågade knappt titta.

Mia kom inlinkande på eftermiddagen också. Hon blev biten av en pitbull när hon cyklade på Västerbron i förrgår och kom blödande in på redaktionen. Efter mycket antibiotika och stelkrampssprutor hade hon nu kommit tillbaka till jobbet. Hunden hade bitit ytterligare en förbipasserande innan den fångats in av sin spritt språngande galna matte, som gått fram till Mia och låtit hunden "hälsa". Hur vore det om ägandet av en pitbull skulle villkoras med en hundlicens? Nothing fancy, bara ett litet psyktest och en grundkurs i hur man får kontroll över sin hund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0