Sommarplaner och bostadsbestyr

Jag har lagt ett bud på en lägenhet i Midsommarkransen (strax sydväst om det gemena män kallar innerstan) och åtminstone över natten så ligger jag högst i budgivningen. Härligt, men det kommer nog inte att vara så länge. Just att buda på lägenheter är en orolig syssla. Stora pengar i omlopp och viss risk att åka på nitar, men samtidigt handlar det om ett framtida hem och förhoppningar. Men jag står inte utan tak över huvudet om det inte går igenom, inte alls. Enligt min nuvarande hyresvärd Anton kan jag begagna mig av Stadshagsplan 10 över sommaren, så egentligen ingen stress och press.

Vad gäller sommaren har jag och Jimmy börjat planera in lite resor hit och dit, mestadels till festivaler men däremellan hinns ju med idel socialiserande. Ser ut som att mina semesterönskemål kan gå igenom och då är jag ledig 12 juni till de första dagarna i augusti. Ska bli skönt att inte behöva anpassa sig och faktiskt ha sommarlov i juli.

Det har varit en intensiv jobbperiod, med landskamp mellan Sverige och Portugal, samt drabbning mellan LO och AMF. Dock har allt känts helt görbart med en jobb-öl och ett redaktörsmöte av den gamla skolan. Jag har påbörjat lite projekt vid sidan av, som ska underlätta arbetet, och i stort känns allt mycket bra och progressivt.

Nåt som dock inte var så progressivt var gårdagens evighetslånga installation av de 17 expansionerna till Sims 2. Jag skojar inte eller överdriver; det finns 17 stycken. Ikea-expansionens ikon är Sims-markören mot blågul bakgrund.  Väl installerat hinner jag spela lite grann, stänger av och tänker fortsätta dagen därpå. Då strejkar datorn och startar om i "en tidigare punkt i tiden där datorn fungerade". Alla expansionerna puts väck. Stor vrede.

Idag är det dags att gå till sjukgymnasten, inbokat rollspelsmöte och framför allt; stort grattis till mamma på 60-årsdagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0